Ipari logisztika

Betelepedett vállalkozások szerint precizitás és tökéletesen összehangolt rendszer jellemzi a Lenti Ipari Parkot.

Ipari Parkunkban alapvetően olyan induló, kis- és közép vállalkozások vannak jelen, akik fejlődni szeretnének, és ki szeretnék használni parkunk teljes körű logisztikai szolgáltatásait. Partnereinkkel együtt arra törekszünk, hogy támogassuk egymást közös üzleti partnerséggel, pl. meglévő építőanyag kereskedés a szomszédságában lévő fuvaros céggel szállíttat, valamint a fuvarozó cég beruházásaihoz, karbantartásaihoz az építőanyag kereskedéstől vásárol elsősorban. Parkunk tagjai kölcsönösen kihasználják egymás erőforrásait, használják egymás targoncáit, darus teherautóit, szolgáltatásait.

Vállalkozása igényeihez szabott ipari logisztika:

– 2 saját trafóállomás, mely a teljes park áramellátását szünetmentesen biztosítja
– vezetékes vízellátás és vízkút
– nyomórendszeres szennyvízhálózat
– gázellátás és középnyomású gázvezeték
– kiépített és bővíthető úthálózat

És amit még Önnek nyújtunk:

Munkatársaink az ipari logisztika területén belül biztosítják vállalkozásának a tevékenységet elősegítő munkafolyamatokat. Megoldást nyújtunk többek közt a szállítmányozás, a raktározás, az anyagmozgatás vagy épp a beszerzés problémájára, illetve igény esetén a fuvarszervezés körét is ellátjuk. Hatékonyságunkat a szakmailag magasan képzett kollégáink mellett az ipari park elhelyezkedése is növeli.

Utóbbit mi sem mutatja jobban, mint az alábbi logisztikailag fontos pontok jó megközelíthetősége, mellyel vállalkozása is piaci előnyre tehet szert:

– osztrák határ: 25 km
– szlovén határ: 8 km
– horvát határ: 18 km
– Budapest: 230 km
– Zágráb: 130 km
– Bécs: 240 km
– Ljubljana: 230 km
– FlyBalaton-Sármellék személy+cargo reptér: 68 km
– Zágráb International Airport: 120 km
– Graz International Airport: 120 km

Amit még az ipari logisztikáról tudni érdemes:

Parkunk a hagyományos ipari logisztika biztosítása mellett olyan teljes körű szolgáltatásokkal kívánja még sikeresebbé tenni a befektetőket, mint például a pályázat írás, őrzés-védelmi és könyvelési szolgáltatás, facility management és oktatás.